Miljöpartiet gör skillnad för Nackas miljö!

Nackareservatet

Idag är det världsmiljödagen, en dag som uppmärksammar miljö världen över. I Nacka har vi många fina miljöer att vara stolta över och rädda om, som Nackareservatet på bilden.

Det är tack vare Miljöpartiet i Nacka som:

  • Solpaneler snart kommer att pryda taken på alla skolor och andra byggnader kommunen ska bygga, så att vi tillsammans kan bidra till en hållbar energiproduktion.
  • Det finns gröna obligationer i Nacka, så att vi investerar våra kommunala pengar i hållbara saker som är bra för miljön.
  • Små och stora satsningar på cyklister gjorts, så att vi lyfter cykeln som transportmedel och får bättre luft och ett tystare Nacka.

Vi fortsätter hela tiden att arbeta för skarpare miljömål i Nacka, mer plats åt och satsningar på cyklister, gående och kollektivtrafik för bättre luft och mindre buller, parker och torg med fruktträd, bärbuskar och stadsodling för den biologiska mångfalden, en ordentlig rening av vattnet i våra sjöar och en giftfri miljö med mer ekologisk mat. Våra små och stora förslag gör skillnad. Som det där ”lilla” förslaget om att sluta med engångsmuggar i Nackas stadshus som har lett till mindre plast i naturen eftersom plastlocken då togs bort och nedskräpningen runt stadshuset minskade.

Tillsammans och med tydlig grön politik kan vi göra ännu mer skillnad. Både för Nackas och världens miljö!

Lisskulla Zayane, gruppledare för Miljöpartiet i Nacka
Sidney Holm, oppositionsråd för Miljöpartiet i Nacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s