Heja heja Alliansen!

alliansen-protokollsanteckning-ntnVi har av företrädare för Alliansen i Miljö- och stadsbyggnadsnämndens utskott blivit anklagade för svartmålning i en replik på vår debattartikel i NVP. Tråkigt, inte minst för de som behöver använda sådana uttryck. Det är jättekul att det i andra nämnder och utskott arbetas för en flexibel parkeringslösning. Det skulle vara ännu bättre om detta gällde samtliga nämnder! När det beslutas om coola mobilitetslösningar och Alliansen i en protokollsanteckning menar att det inte får bli norm för framtiden, då anser vi det inte vara att ta ställning till förmån för flexibilitet vad gäller antalet parkeringsplatser per nybyggd lägenhet. Nedan följer vår ”duplik” på Alliansens replik…

Ja ni, vi säger som Michelle Obama: when they go low, we go high.

När samtliga Allianspartier under ledning av ordföranden i Natur- och trafiknämnden i en protokollsanteckning klart tar ställning mot flexibla parkeringslösningar så anser vi det oroväckande. Att de som skrivit repliken på vår debattartikel har samma syn som vi är mer än välkommet! Det är dock märkligt att det finns två olika falanger som båda för Alliansens talan. Det finns alltid inom ett parti olika åsikter men någonstans under resans gång gäller det att enas om ett gemensamt ställningstagande. Att den styrande Alliansen inte har enats och för fram dubbla budskap för att passa alla är inte hållbart!

Miljöpartiet har tagit ställning och fortsätter – klart och tydligt – att säga ja till både halverade och flexibla parkeringstal. Vi kan inte annat än säga heja heja till den falang inom Alliansen som också arbetar för detta, må den gå segrande ur striden!

Sidney Holm, oppositionsråd
Lisskulla Zayane, 2:a vice ordförande i socialnämnden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s