En delvis ny styrelse tar plats!

årsmöte

Anrika Storängssalen i Nacka bjöd på vackra takmålningar och sol som sken in genom de fina gamla fönstren.

I torsdags hade Miljöpartiet i Nacka årsmöte i denna historiska och vackra lokal. Kvällen inleddes med föredrag av Gunnel Sjöstedt Karlsson från Älta kulturförening och Susanne Carlsson från Nacka hembygdsförening som tog oss på en virtuell torpvandring på Erstaviks ägor. Området är inte bara historiskt intressant utan även högaktuellt med tanke på den eventuella förändring det kan stå inför beroende på vad som händer med Erstaviks fideikommiss.

Under kvällen pratade vi även motioner där vi har hela åtta stycken att lämna in på kvällens kommunfullmäktige. Mer information om dessa kommer i kommande blogginlägg – håll ut!

Flera val gjordes även och en delvis ny styrelse tar plats med ny ordförande – Ninni Lindberg – och ny vice ordförande, som styrelsen väljer själv. Tack Magnus Nordström och Lena Söderström för er tid i styrelsens ledning! Ny sekreterare är även Erik Nordlund och nya  ledamöter och ersättare är Göran Börjesson, Rebecka Bodemar, Hampus Skoug och David Sitaka Lukose.

Våra språkrör Lisskulla Zayane och Sidney Holm kommer även fortsatt att representera MP Nacka lokalt och vara våra ansikten utåt.

Grattis till alla ny- och omvalda och tack till alla som engagerat er för oss föregående år!
Nu kör* vi!

Dvs. cyklar, går eller åker kollektivt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s