Ett kul & peppande medlemsmöte!

Hej!

Igår hade  Miljöpartiet de Gröna i Nacka det första medlemsmötet efter en lång och härlig sommar, ja det är ju fortfarande sommar ett tag till. I alla fall, vi var ca 25 st. medlemmar som var där och en del var med för första gången.

Efter den sedvanliga presentationsrundan gick våra duktiga språkrör,  Åsa Marnell och Sidney Holm igenom vårt nya valmanifest.  Sedan var det partisekreteraren Lena Söderströms tur att gå igenom  planerna  inför valet och hur vi alla kan boka in oss på olika aktiviteter, det ska bli så  himla kul att sätta igång med valarbetet.

Sedan var det äntligen dags att äta och mingla. Tyvärr tog jag inget foto, var väl fullt upptaget att äta chipps. (ekologiska!)

Hoppas att vi ses i valrörselen och medlemsmötena framöver.

Väl mött.

/Lisskulla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s