Veckans bloggare: Louise Ollivier

Louise Ollivier, ordförande i Miljöpartiet de gröna i Nacka. Foto: Fredrik

Louise Ollivier, ordförande i Miljöpartiet de gröna i Nacka. Foto: Fredrik Hjerling

Veckans bloggare är Louise Ollivier – ordförande för Miljöpartiet de gröna i Nacka, ledamot i Arbets- och företagsnämnden samt kandidat till kommunfullmäktige inför nästa mandatperiod.

Ge Nacka en grön ledning – för framtidens skull

Tänk vilket bra liv jag lever. Just nu befinner jag mig på min första av sommarens semesterveckor och livet känns så där bra som det bara gör när man känner att man hamnat rätt. Till detta har jag möjlighet att under en vecka skriva ner mina tankar om politik i Nacka utan att någon avbryter mig i detta nu. Känner du ändå att du vill du avbryta mig så gör gärna det i kommentarsfältet – jag gillar samtal.

Jag lever mitt liv med tre härliga friska söner och partner. Jag bor i radhus i Östra Orminge, har en stuga i skärgården, har ett inspirerande och välbetalt jobb, äter bra ekologisk mat, har härlig familj och vänner, jag sportar för lite och njuter för mycket … Ja, du kanske känner igen dig eller så gör du det inte alls. Vi har alla olika förutsättningar.

För mig var livet precis sådär även för två år sedan MEN någonting viktigt saknades – jag engagerade mig inte för något utöver det som stod mig allra närmast.

Jag gillar förändring med snabba rörelser som emellanåt rör om något i den lugna och trygga vardag vi skapat i vår familj.  För mig är det inte den raka, enkla och traditionella vägen som triggar mitt engagemang.  Jag gillar kraft, nyfikenhet, helhetssyn, öppenhet, glädje, diskussioner och att träffa riktigt spännande människor som jag inte möter annars. Det var just precis det jag mötte den där dagen i augusti när jag bestämt mig för att Miljöpartiet skulle bli mitt parti där jag ger min energi till något som inte bara berör mina närmaste. Mitt parti som står för hållbar helhet för nuvarande men framför allt kommande generationer. Mitt parti som tar tag i frågan om klimatångest som många av oss har. Mitt parti som visar så tydligt att det är folkvalda politiker som måste agera och ta beslut för en hållbar framtid med plats för alla. Mitt parti – Miljöpartiet de gröna.

Du är välkommen du också – oavsett hur just dina förutsättningar ser ut. Våra möten är öppna för alla – precis som vår politik.

Och du – ge Nacka en grön ledning i september, för framtidens skull!

Vänliga hälsningar,
Louise Ollivier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s