Fantastiska resultat i EU-valet!

Av de som röstade i EU-valet i Nacka kommun valde mer än var femte person, 20,6 procent, att lägga sin röst på Miljöpartiet. Vi är otroligt glada över att så många nackabor förstår vikten av att möta klimatutmaningarna, att arbeta för ett öppet och humant Europa och ett grönare EU.

På riksnivå fick vi 15,3 procent och vi blev störst i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Lund.

Tack alla medlemmar som har satt upp affischer och outtröttligt satt upp nya när dessa rivits ner, tack alla som delat ut valsedlar utanför vallokaler, delat ut broschyrer och på andra sätt engagerat er. Och framförallt, tack till dig som valde att lägga din röst på oss!

Vill du engagera dig inför höstens val? Kontakta oss på miljopartiet@nacka.se, 0761-95 60 50 eller kom och träffa oss på nästa medlemsmöte den 12 juni.

Så här glada blev våra toppkandidater Peter Eriksson och Isabella Lövin när valresultatet presenterades på Miljöpartiets valvaka på Södra Teatern. Foto: Fredrik Hjerling.
Toppkandidaterna Peter Eriksson och Isabella Lövin när valresultatet presenterades på Miljöpartiets valvaka på Södra Teatern på söndag kväll. Foto: Fredrik Hjerling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s