Fråga och svar: Byggplaner

För att värna frågeställarens anonymitet har uppgifter om namn och plats tagits bort. Vill du ställa frågor till oss om hur vi ser på något som sker (eller borde ske) i kommunen? Skriv till: miljopartiet@nacka.se eller kontakta ansvarig politiker direkt.

 

”Hej,

Min brf-förening fick ikväll besök av byggnadsplanerare från kommunen ang. planerade förtätningar av området … Informationen mottogs med ansenlig skepsis av mötesdeltagarna. Det skulle vara av intresse att veta hur Miljöpartiet resonerar inför höstens val kring förtätningar av detta slag.

Hälsningar,
…                ”


 

”Hej …,

Alla partier är eniga om är att Nackas centrala delar ska ”förtätas”. Ännu finns det inget förslag framtaget och det enda jag och de andra i kommunstyrelsen har tagit ställning till är att sätta igång processen via ett så kallat start-PM. Detta PM är det enda vi fattat beslut om (enhälligt). Vi i Miljöpartiet kommer säkert ha en hel del synpunkter när det väl kommer upp ett förslag på bordet. Du får gärna höra av dig igen när processen kommit lite längre och det börjar bli dags för det första samrådet med de som bor i området.

Hälsningar//Sidney

 

Sidney Holm
Kommunstyrelsen (MP)
Nacka kommun
__________________________________________

TEL 08 716 81 49
MOB 073 508 24 80
BESÖK Nacka stadshus, Granitvägen 15
POST Nacka kommun, 131 81 Nacka
E-POST sidney.holm@nacka.se
WEBB www.mp.se/nacka

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s